Hotel Melodia din Venus – impresii si fotografii

Weekendul trecut am fost invitat laHotelul Melodia de pe litoralul romanesc, deschis recent in statiunea Venus. Si asa cum scriam si pe pagina mea de Facebook, m-am bucurat sa gasesc o pata de culoare in cenusiul de pe litoral.

Proprietara, Luchi Georgescu, actionar majoritar si la fabrica de mezeluri Meda, dar si la Vincon Vrancea, se pare ca nu cauta neaparat profitul de pe urma acestui nou hotel, ci sa ofere servicii de calitate turistilor. Cel putin asta am inteles dupa 2 ore de discutii cu doamna care are o avere estimata la 30 de milioane de euro. Investitia in acest hotel este de 4 milioane de euro.

Hotelul Melodia este situat in statiunea Venus, chiar la intrarea in Cap Aurora si are 5 etaje+parter, fiind situat la 150 de metri de plaja. Hotelul Melodia are 3 stele si 13.000 de metri patrati, fiind deschis pe 1 iulie 2012. Pentru cei interesati de cazare aici, hotelul dispune de 8 apartamente, 30 de camere cu pat matrimonial si 71 de camere twin cu terase. Camerele sunt mobilate modern, au aer conditionat, LCD-uri si wi-fi gratuit. De asemenea, pentru cei care se cazeaza la Hotel Melodia din Venus exista si o parcare pazita, dar si acces la piscina (cu sezlong si umbreluta), sala de fitness si sauna.

Pentru cei care au copii exista si locuri de joaca sau o gradinita, iar copiii pana in 2 ani beneficiaza de cazare gratuita. Piscina hotelului are 200 mp si ajunge pana la 2,1 metri, dar exista si o piscina separata pentru copii. Restaurantul Melodia are o capacitate de 200 de persoane in interior si 150 de persoane la terasa. Meniul restaurantului este inspirat din bucataria internationala, iar barul din proximitatea piscinei este deschis de la 10 dimineata si pana seara tarziu.

Pentru cei interesati de zona de welness/spa, hotelul Melodia pune la dispozitie sali speciale pentru masaj, sauna sau fitness, insa exista si o sala de relaxare cu canapele albe si super-muzica.

Ce este interesant la Hotelul Melodia din Venus este ca in fiecare seara se intampla cate ceva. In weekendul in care am fost eu au fost prezentari de moda sau karaoke, insa proprietarii hotelului anunta si degustari de vinuri, demonstratii de gatit, lectii de scuba diving sau nopti de clubbing. Pentru cei interesati, contra-cost, pot fi organizate excursii in Delta Dunarii sau in Dobrogea, ori la herghelia de la Mangalia.

Weekendul trecut hotelul era plin si din cate am aflat de la un prieten care a incercat sa faca o rezervare, hotelul va fi plin si in urmatoarea luna. Insa daca vreti sa rezervati o camera puteti scrie un email la adresa info@hotelmelodia.ro sau puteti suna la numarul 0241.731.356 / 0742.104.941. Mai multe detalii puteti gasi si pe site-ul hotelului.

In ceea ce priveste preturile la cazare, acestea sunt mai mult decat decente pentru ceea ce ofera hotelul: in aceasta perioada o camera dubla costa 196 RON pe noapte pentru 2 persoane, iar cel mai mare tarif ajunge la 266 RON/camera in luna august.

Sursa: http://razvanpascu.ro/2012/07/09/hotel-melodia-din-venus-impresii-si-fotografii/hotel-melodia-venus-53/