»
Facilitati

REZERVA ONLINE

Va punem la dispozitie 8 apartamente, 40 camere duble matrimoniale, 27 camere Family si 34 camere Twin.
Piscina pentru adulti si copii

Plaja Privata Venus - Piscina Hotel Melodia

Una dintre cele mai generoase piscine exterioare de pe litoralul romanesc, piscina Hotel Melodia are o suprafata de peste 200mp, cu adancime variabila, intre 1,10-2,10 m. Piscina dispune de o sectiune cu Jacuzzi, pe care oaspetii o pot activa atunci cand doresc. Copiii sub 3 ani se pot bucura de un loc doar al lor, o piscina cu adancimea de  0,5 m.
 

Hotel Melodia Spa

Tratamente Corporale

Plaja Privata Venus - Tratamente SPA Hotel Melodia

Pe langa o viata activa, corpul nostru are nevoie si de o relaxare profunda, un lucru nu tocmai usor de obtinut. O metoda testata de milenii este masajul, indiferent de tehnica preferata.

Maseurii nostri sunt specialisti cu multi ani de experienta, ce va pot oferi o gama variata de masaje, in functie de preferintele dar si de nevoile dumneavoastra.

Sauna

Hotel Melodia SPA - Sauna

Indiferent de anotimp, sauna este una dintre cele mai eficiente metode de detoxifiere si nu numai. Folosita inca din antichitate si combinata cu dusuri reci si scurte pentru maximum de eficacitate, aceasta terapie contribuie si la tonifierea pielii, reducerea celulitei si stimularea circulatiei.

Aceasta terapie ajuta la calmarea problemelor respiratorii, la ameliorarea afectiunilor reumatismale si la reducerea durerilor articulare si musculare. Sauna poate fi utilizata pe toata perioada sederii, gratuit .

Masaj

Hotel Melodia SPA - Masaj

Un rasfat pentru minte si corp, masajul ofera o binemeritata relaxare si revitalizare. Pueti elimina stresul si tensiunile musculare, pentru a va bucura din plin de vacanta.

Puteti opta pentru sedinte de masaj de relaxare, total sau partial, ce vor readuce starea de bine. Daca doriti sa imbunatatiti aspectul anumitor zone, puteti opta pentru masajul anticelulitic, cu eficienta dovedita nu doar in reducerea celulitei, ci si in activarea circuitului limfatic.Sala fitness

 Hotel Melodia Sala de Fitness Gratuit

Pentru persoanele active, sportul ramane la fel de important si in concediu. Pe langa alergarile pe nisipul usor umed, in aerul proaspat al diminetii sau in lumina calda a serii, oaspetii nostri se pot bucura de beneficiile aparatelor moderne, intr-o atmosfera mai intima decat a salilor obisnuite de fitness. 

Dotata cu vestiare, dusuri, aparate multifunctionale, banda de alergat, biciclete, spalier si banca pentru exercitiile destinate abdomenului, sala de fitness este la dispozitia oaspetilor nostri, gratuit, la orele lor preferate, pe toata durata zilei.Camera de relaxare

Hotel Melodia SPA - Camera de Relaxare

Pentru momentele in care tot ce va doriti e putina liniste, va punem la dispozitie camera de relaxare. Cele trei paturi special concepute sunt locul ideal pentru pentru lectura, pentru vizionarea in liniste a programelor TV preferate sau pentru meditatie.

Peretele din sticla asigura o abundenta de lumina naturala, iar mica terasa ofera o atmosfera intima si calma, ideala pentru savurarea bauturii preferate. Camera de relaxare poate fi utilizata pe toata durata sederii, gratuit.
 

Special pentru cei mici

Loc de Joaca pentru Copii Hotel Melodia

Cei mici au la dispozitie doua locuri de joaca si un club pentru copii  cu animatori priceputi. Locul de joaca „Nelson Park” este situat langa piscina, intr-o zona linistita, iar „Prichindel Land” este situat in zona restaurantului Melodia, intr-o zona racoroasa, cu multa umbra. Ambele locuri de joaca sunt dotate cu pavaj protector reflex.
 
Incepand cu 1 iulie, copii cu varste intre 4 si 12 ani sunt invitati la „Kids Club”, clubul conceput special pentru ei. Aici ii asteapta activitati diverse, ca face painting, mini-golf, mini-bowling si multe alte jocuri, toate in compania animatorilor cu experienta.
 

Entertainment

Program Artistic Hotel Melodia

In fiecare seara, Hotel Melodia devine locul in care distractia este la ea acasa. Jocul de lumini al fantanilor arteziene de la piscina si de pe terasa restaurantului Melodia sunt o incantare mai ales pentru cei mici. Muzica live completeaza atmosfera de vacanta, in timp ce invitatiile la dans vin din partea unor dansatori profesionisti.
 
In fiecare sambata seara, la Restaurant Melodia sunt organizate degustari de vinuri din gamele Vincon Vrancea, in compania profesionistilor din domeniu, care incanta cu nestiutele povesti ale acestei licori magice.